برگزاری جشنواره غذای بومی محلی در پایگاه ام سلمه در روستای همدانک

جشنواره غذای بومی محلی بمناسبت هفته دفاع مقدس به همت داودی منش فرمانده پایگاه ام سلمه از حوزه حضرت زینب (س) در روستای همدانک برگزار شد.

به‌گزارش ناصر محمدی خبرنگار جریان شهر؛ عصرسه شنبه ۳ مهرماه جشنواره غذاهای بومی محلی به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور حجت الاسلام والمسلمین حسینی،جناب سرهنگ سلطانی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه‌ حضرت ابوالفضل‌(ع)و هیئت همراه،خواهر پاسدار یعقوبی معاونت فرهنگی اجتماعی بسیج جامعه زنان، سروان پاسدار مرادی فرمانده حوزه برادران شهدای اورین،کوهی فرمانده حوزه بسیج خواهران حضرت زینب(س) قیدرلو رئیس شورای اسلامی همدانک در پایگاه ام سلمه برگزار شد.

کوهی در گفتگو با خبرنگارخبرگزاری بسیج گفت: هدف از برگزاری جشنواره غذایی را آشنایی دختران با طرز پخت غذای سنتی ایرانی و اجتناب کردن از غذاهای ناسالم عنوان کرد.

وی در ادامه از تلاشهای هنرمندانه خواهران بسیجی پایگاه مقاومت بسیج خواهران ام سلمه در برپایی جشنواره غذاهای محلی که توانستند ظرفیت موجود در محله را به نمایش بگذارند تقدیر وتشکر کرد.

لازم به ذکر است،در این جشنواره که با هدف اشاعه و معرفی غذاهای سالم و مناسب برای گروههای مختلف سنی و جنسی برگزار گردید، بیش از 30 نوع غذای محلی و مختلف تهیه و در معرض دید قرار گرفت و به کلیه شرکت کنندگان جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.

 

 

خروج از نسخه موبایل